De specialismen

Nieuwe auto's | Oldtimers | Gebruikte auto's | Prototypes | Interieur stoffering

 

Nieuwe auto's

Veel auto(ver)kopers in het luxe segment waarderen de uitstraling, de duurzaamheid en het comfort van een lederen interieur. Door een dergelijk interieur niet 'af fabriek' te laten afleveren, wordt het mogelijk allerlei persoonlijke wensen te verwezenlijken: een apart stiksel, meerdere leerkleuren of -soorten en het inbouwen van geïntegreerde dvd-schermen in de hoofdsteunen; het is allemaal mogelijk. Net zo goed als het mogelijk is ook het dashboard in leer uit te voeren en sierlijsten met leder te bekleden.

 
Maar ook als u juist kiest voor één van de exclusieve fabrieksdesigns, zoals Designo van Mercedes-Benz, is Cools de beste optie. Deze exclusieve lederlijnen van Mercedes-Benz en BMW worden namelijk door Cools in eigen huis gemaakt. Dat geeft u de mogelijkheid er eventueel een persoonlijke 'touch' aan te geven en zorgt er ook nog voor dat u goedkoper uit bent dan bij het merk zelf.

 

En dan hebben we het nog niet eens over het fiscale aspect: een interieur van Cools wordt niet meegenomen in de fiscale bijtelling.