Een specialist in meesterlijk maatwerk voor uw auto

Er zijn meer bedrijven die lederen interieurs maken. De wijze waarop Cools werkt, is echter volstrekt uniek. Cools houdt de volledige productie immers in eigen hand. Wie in Eindhoven de werkplaats inloopt, ziet daar vakmensen aan het werk die uit de beste leren huiden, volledig met de hand fraaie interieurs vervaardigen. Door niet met standaard stoelhoezen uit lage lonen landen te werken, maar het interieur met eigen mallen geheel in eigen werkplaats te snijden en in elkaar te stikken, kan Cools garant staan voor de beste kwaliteit.

 
Daarnaast zorgt deze werkwijze ervoor dat we zeer flexibel kunnen zijn en aan persoonlijke wensen tegemoet kunnen komen. We kunnen met dit maatwerk de beste service bieden als ook snelheid. Inbouwen van een maatwerkinterieur heeft dan ook nauwelijks invloed op de levertijd van uw auto. Eén ander aspect willen we apart noemen: in veel stoelen zijn ook airbags ingebouwd. Met haar meesterlijk maatwerk garandeert Cools, dat ook deze veiligheidsvoorzieningen volledig functioneel blijven. Het zijn details die u elders niet tegenkomt en waarvan u de waarde naar we hopen, nooit zal ervaren.

 
Hoe zeer het vak van Cools een specialisme is, mag blijken uit het feit dat er geen opleiding voor bestaat. Cools leidt dan ook haar eigen specialisten op. Pas als zij het vak tot in het kleinste detail doorgronden, mogen zij zich wijden aan uw interieur. Het ongekend vakmanschap dat binnen het bedrijf aanwezig is strekt zich uit van de inkoop van de beste huiden tot aan de finishing touch die aan ieder op de leveren interieur gegeven wordt. U herkent het vakmanschap en de toewijding in elk detail.

 
Cools noemt zich een ware specialist in BMW en Mercedes, maar kan uiteraard elke auto bijzonder fraai stofferen. Het bekende BINZ, dat het enige bedrijf is dat partner is van Mercedes-Benz voor de productie van limousines en rouwwagens, heeft gekozen voor Cools als preferred supplier. Voor BINZ vervaardigt Cools de lederen interieurs. Dat ook deze partner van Mercedes-Benz die opereert in het meest luxe segment, voor Cools kiest, is uiteraard niet toevallig.