Garanties

De belangrijkste garantie die Cools geeft, is dat elk interieur door eigen vakmensen uit het beste rundleer vervaardigd is. Cools kiest altijd voor huiden van Europese stieren. De stierenhuid is steviger, doordat hij nooit door zwangerschappen uitgerekt is geweest. En het Europese leer is soepeler, doordat de stieren het ruige en regenachtige Europese klimaat hebben doorstaan. Uit dat topleer vervaardigen de vakmensen van Cools interieurs die fraai zijn en fraai blijven. 

 

En dan is er natuurlijk de formele garantie. Cools garandeert haar interieurs 2 jaar. In het geval van BMW en Mercedes-Benz conformeren wij ons aan de garantie- en coulancerichtlijnen van het betreffende merk. Fouten in het materiaal of productiefouten worden kosteloos hersteld. Uiteraard. Daarnaast garandeert Cools dat het schade die ontstaat door eigen toedoen, ook in de toekomst, nagenoeg onzichtbaar kan herstellen. De gegevens van uw auto zijn daartoe in onze systemen gekoppeld aan leersoorten en kleurstalen. Daarin herkent u de vakman. 

 

U laat uw auto bij ons achter. Dan is het goed om te weten dat Cools garandeert dat uw bezit altijd binnen staat in een volledig afgesloten werkplaats. Om elk risico uit te sluiten zijn uw eigendommen ook door Cools all-risk verzekerd op het moment dat wij ze onder handen nemen. U merkt: we gaan net zo zorgvuldig met uw kostbare eigendommen om als dat u dat doet. 

 

Als laatste garantie nomen wij het feit dat Cools zich heeft aangesloten bij Bovag Dutch Car Restorers (DCR). Dit is een samenwerkingsverband van topbedrijven die actief zijn op het gebied van restauratie van carrosserie, techniek en interieur van klassieke auto’s (25 jaar en ouder). De DCR werd opgericht vanuit de vakgroepen Autorestauratiebedrijven en Bekleedbedrijven van de FOCWA. Alleen ondernemers die voldoen aan strengste criteria op het gebied van bedrijfsuitrusting, opgeleid personeel, garanties en vakmanschap worden door DCR toegelaten.

 

Dit zijn officiele garanties. Maar de grootste garantie op het gebied van een exclusief interieur blijft, dat het uit de handen van Cools is gekomen.