Mercedes interieur

Preferred supplier van BMW, Mercedes-Benz en MINI


Sinds lange tijd is Cools preferred supplier van BMW, MINI & Mercedes-Benz en haar landelijke dealerorganisaties. De basis voor deze samenwerking is gelegen in; enerzijds de hoogwaardige handgemaakte lederen interieurs en anderzijds de garantie vanuit Cools dat veiligheidsvoorzieningen (zoals de airbags & noodremsystemen) ook na stoffering volledig operationeel blijven.
In het geval van BMW, MINI en Mercedes-Benz conformeren wij ons aan de productaansprakelijkheid & de garantie/coulance richtlijnen van het betreffende merk.

U laat uw auto bij ons achter. Dan is het goed om te weten dat Cools garandeert dat uw bezit altijd binnen staat in een volledig afgesloten werkplaats. Om elk risico uit te sluiten zijn uw eigendommen ook door Cools all-risk verzekerd op het moment dat wij ze onder handen nemen.

Interieur mogelijkheden
De interieurmogelijkheden zijn legio. Doordat wij de interieurs volledig zelf maken is het mogelijk allerlei persoonlijke wensen te verwezenlijken: een uniek stiksel, meerdere leerkleuren etc. Ook het dashboard in leer uitvoeren en de sierlijsten met leer bekleden behoren tot de mogelijkheden.

Of u nu via de officiĆ«le dealer of rechtstreeks bij ons terecht komt;  we adviseren u graag bij de te maken keuze. Ter inspiratie klik hier voor FOTO'S EN PRIJZEN. Daarnaast zijn al onze dealers in het bezit van ons leerstalen boek. 

Mercedes- Benz

Autobekleding

BMW 

Autobekleding