Preferred supplier BMW, Mercedes-Benz, MINI & Porsche

Scrol naar onder om prijzen en foto's te bekijken.

Sinds lange tijd is Cools Bekledingen preferred supplier van BMW, MINI & Mercedes-Benz en haar landelijke dealerorganisaties. Sinds kort hoort Porsche hier ook bij voor wat betreft autobekleding. De basis voor deze samenwerking is gelegen in; enerzijds de hoogwaardige handgemaakte lederen interieurs en anderzijds de garantie vanuit Cools dat veiligheidsvoorzieningen (zoals de airbags & noodremsystemen) ook na stoffering volledig operationeel blijven.
In het geval van BMW, MINI en Mercedes-Benz conformeren wij ons aan de productaansprakelijkheid & de garantie/coulance richtlijnen van het betreffende merk.

U laat uw auto bij ons achter. Dan is het goed om te weten dat Cools garandeert dat uw bezit altijd binnen staat in een volledig afgesloten werkplaats. Om elk risico uit te sluiten zijn uw eigendommen ook door Cools all-risk verzekerd op het moment dat wij ze onder handen nemen.

Interieur mogelijkheden
De interieurmogelijkheden zijn legio. Doordat wij de interieurs volledig zelf maken is het mogelijk allerlei persoonlijke wensen te verwezenlijken: een uniek stiksel, , logo's, meerdere leerkleuren etc. Ook het dashboard in leer uitvoeren en de sierlijsten met leer bekleden behoren tot de mogelijkheden. Of u nu via de officiĆ«le dealer of rechtstreeks bij ons terecht komt;  we adviseren u graag bij de te maken keuze. 

Prijzen en foto's bekijken? Ga naar het merk van uw keuze


Created with Sketch.
Car interior bekleding
Mercedes-Benz interieur bekleding
Jeep interieur bekleding