Lederen interieur voor uw MINI

Scrol naar onder om prijzen en foto's te bekijken.

Maatwerk voor uw MINI

U hecht natuurlijk veel waarde aan uw nieuwe of gebruikte MINI. Dat snappen wij maar al te goed! Maar wat als wij uw MINI nog exclusiever kunnen maken? Met een exclusief lederen interieur in uw MINI wordt dat mogelik. Cools Bekledingen staat sinds 1976 bekend om zijn vakwerk, unieke designs en oog voor detail. MINI leent zich bij uitstek om een fantastisch custom made interieur in te maken. Dat is dan ook onze missie! Mogelijkheden zijn eindeloos en u heeft keuze uit een breed scala aan leersoorten en leerkleuren. 


Sinds lange tijd is Cools preferred supplier van BMW, MINI & Mercedes-Benz en haar landelijke dealerorganisaties. De basis voor deze samenwerking is gelegen in; enerzijds de hoogwaardige handgemaakte lederen interieurs en anderzijds de garantie vanuit Cools dat veiligheidsvoorzieningen (zoals de airbags & noodremsystemen) ook na stoffering volledig operationeel blijven.
In het geval van BMW, MINI en Mercedes-Benz conformeren wij ons aan de productaansprakelijkheid & de garantie/coulance richtlijnen van het betreffende merk.


Foto's en prijzen bekijken? Klik hier voor het model van uw keuze

Created with Sketch.
Mini cooper bekleding
MINI cooper interieur
Mini GP bekleding