Overzicht van interieur accessoires

Voor de mogelijkheden voor uw auto en een offerte op maat ,verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen

Stuurwiel bekleden

Elk stuurwiel kunnen wij opnieuw bekleden. Een super secure klus, dat echt vakmanschap vereist. Het stuurwiel kan eveneens ook dikker gemaakt worden ! Voor een offerte op maat graag contact met ons opnemen.

Vanaf € 1.156,68 ex btw

Stoelverwarming in beide voorstoelen

Wij leveren zeer hoogwaardige verwarmingssystemen, die exact dezelfde functionaliteit hebben als af fabriek.De rug, met zijwangen, de zitting, met zijwangen worden allemaal verwarmd. Genoemde prijs is inclusief het aansluiten op stroomcircuit. De schakelaar wordt op het stoelframe gemonteerd. De getoonde prijs is voor beide voorstoelen.

Vanaf € 884,52 ex btw

Stoelverwarming in de achterbank

Ook in de achterbank kunnen we hoogwaardige stoelverwarmingssystemen inbouwen. Zit en rug worden daarbij verwarmd. De genoemde prijs is voor beide zitplaatsen achterin & incl het aansluiten op het stroomcircuit. (stroomaansluiting geschied door dealer)

Vanaf € 1.156,68 ex btw

Sierlijsten in leer of Alcantara uitgevoerd

De sierlijsten, kunnen zoals afgebeeld in chique Alcantara uitgevoerd worden. Afhankelijk vh model & type, graag even de exacte prijs bij ons opvragen?

Vanaf € 1.054,62 ex btw

Opblaasbare lendensteunen

Handbediende opblaasbare lendensteunen in de onderrug: €350,=. Deze versie langs electrische weg aangestuurd: €495,=. Indien ook de zijwangen verstelbaar moeten zijn, wordt de totaalprijs € 550,=

Vanaf € 420,00 ex btw

Dashboard bovenzijde en portier bovenzijde uitgevoerd in leer

De kosten zijn afhankelijk van uw model auto. Bel ons voor een offerte op maat.
Op de foto getoond in Merino leer.

Vanaf € 4.762,80 ex btw

Alcantara hemel Bekleding

De standaard aanwezige hemel wordt door ons vakkundig voorzien van het hoogwaardige Alcantara. ( 10 verschillende kleuren) Voor een exacte prijsopgave verzoeken wij u vriendelijk, om contact op te nemen. De prijsstelling is afhankelijk van het model & uitvoering.

Vanaf € 2.987,46 ex btw

Sterrenhemel in uw auto!

Uw zwarte hemelbekleding is door ons te voorzien van een heuse sterrenhemel. Het systeem is instelbaar vwb de kleur, lichtsterkte etc. Vraag ons om een offerte op maat voor uw auto.


Vanaf € 3.257,10 ex btw

Logo in Hoofdsteunen

De hoofdsteunen kunnen geborduurd worden, met nagenoeg elk logo. Betreft maatwerk. Voor juiste prijsopgave, bel ons even.

Vanaf € 538,02 ex btw

Graag bespreken we samen de mogelijkheden!