Superyacht interior

ScheepsstofferingEen van de specialismen van Cools Bekledingen is de Superyacht stoffering. We werken hierbij voor de meest vooraanstaande superyacht bouwers, die ons land kent. In deze projecten zijn we een betrouwbare partner met een hoge mate van servicegerichtheid, vakmanschap en kennis in de verwerking van deze luxe materialen.
 
Cools Bekledingen vervaardigt zitcomfort van de allerbeste kwaliteit, zodat men gedurende de tijd aan boord altijd comfortabel achterover kan leunen. Met vakmanschap, passie en materiaalkennis maken wij bootkussens en complete scheepsstoffering voor elk jacht. Voor elke klus worden speciaal geselecteerde schuimsoorten ingezet voor het hoogste comfort. 

Wij verzorgen zowel de renovatie van bestaande grote schepen (refitt projecten) als geheel nieuwe schepen. Ons specialisme zit in de verwerking van luxe ledersoorten en anderszins materialen. We stofferen o.a. plafond&wandpanelen, trapleuningen, wheelhouse, bedombouw, dressoirs, kasten, tafels, bureaus, raamomlijsting, sofa's en anderszins interieur items.