Lederen interieur voor uw BMW

Scrol naar onder om prijzen en foto's te bekijken.

BMW interieur bekleding

Maatwerk voor uw BMW interieur

U hecht natuurlijk veel waarde aan uw nieuwe of gebruikte BMW. Dat snappen wij maar al te goed! Wat als wij uw BMW nog exclusiever kunnen maken?! Met een exclusief lederen interieur in uw BMW wordt dat mogelijk. Cools Bekledingen staat sinds 1976 bekend om zijn vakwerk, unieke designs en oog voor detail. BMW leent zich bij uitstek om een fantastisch custom made interieur in te maken. Dat is dan ook onze missie! Mogelijkheden zijn eindeloos en u heeft keuze uit een breed scala aan leersoorten en leerkleuren. 


BMW interieur bekleding

Sinds lange tijd is Cools preferred supplier van BMW, MINI & Mercedes-Benz en haar landelijke dealerorganisaties. De basis voor deze samenwerking is gelegen in; enerzijds de hoogwaardige handgemaakte lederen interieurs en anderzijds de garantie vanuit Cools dat veiligheidsvoorzieningen (zoals de airbags & noodremsystemen) ook na stoffering volledig operationeel blijven. In het geval van BMW, MINI en Mercedes-Benz conformeren wij ons aan de productaansprakelijkheid & de garantie/coulance richtlijnen van het betreffende merk.
 

De exclusieve lederlijnen van BMW, zoals de Individual line en M Sport Edition worden door Cools Bekledingen in eigen huis gemaakt.  Voor BMW bekleden wij het gehele scala aan modellen (bmw i8, bmw 1 serie, bmw x7, bmw i3, bmw x1, bmw x5 enz).  


BMW interieur bekleding
BMW interieur bekleding
BMW interieur aanpassen