Uniek design in uw lederen auto bekleding 

Specialist in lederen auto interieurs

Cools bekledingen is een stoffeerder met een rijke geschiedenis. Al in 1976 begon Bernard Cools met het bekleden van klassieke auto’s in het centrum van Eindhoven.
Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige stoffeerder in een drietal vakdisciplines: Het vervaardigen van lederen auto interieurs, de exclusieve jacht- en scheepsstoffering en exclusieve interieurconcepten.

Wij werken met vakmensen die beschikken over de vereiste expertise en ervaring om de mooiste lederen auto interieurs te vervaardigen. In het geval van BMW, MINI en Mercedes-Benz conformeren wij ons aan de productaansprakelijkheid & de garantie/coulance richtlijnen van het betreffende merk. U kunt kiezen aan een breed scala aan leersoorten en leerkleuren. Ons team van vakspecialisten adviseert u graag bij het kiezen van uw droominterieur. U profiteert altijd van een hoge kwaliteit, een perfecte op maat gemaak leder auto interieur, unieke designs en een lange levensduur. 

Uw auto met een uniek leder interieur? U kiest bij ons uit verschillende speciale afwerkingen zoals: contrast kleuren stiknaden, kleuren biezen, geperforeerd leder, borduring of pregan (in het leder persen) van alle soorten logo's en vele soorten unieke designs. Zie hieronder voorbeelden van stiksels. 


auto bekleding

Individual stitching

Een van onze meest geliefde styling voor het creëren van een premium leder interieur. De bekende ruitjes. Met deze styling vorm je een standaard stoel om tot een sportief interieur.

auto bekleding

Diamond stichting 

Het woord zegt het al "diamond". Deze styling heeft een sportieve als zowel een chique uitstraling. 

autobekleding

AMG stitching

Een zeer bekende styling in de Mercedes-benz met zijn lange banen. Deze styling is erg gaaf in combinatie met contrast stiknaden.

autobekleding

Chester stitching

Bij deze unieke styling word gebruik gemaakt van dubbele stiknaden op het patroon. Dit creëert een extra luxe uitstraling. 

auto bekleding

Bentley stitching

Een grotere ruit met ook een dubbele stiknaad. Conform Bentley style

auto bekleding

Honingraat motief 

Een unieke styling met een honingraat motief. Gaaf te accentueren met contrast stiknaden.

auto bekleding

Designo stitching 

Print met grote ruit en logo Designo.

auto bekleding

Bugatti stitching 

Een styling met een retro look. Herkenbaar door de lange banen en de uitlopende ruit. 

Meer informatie?